A promising young man

iulie 19, 2007

Well, well, check out Mr.Bill Gates, back in the day. Când putea să doarmă (liniştit) pe mese şi era arestat pentru viteză. 

bill_gates_03.jpg  bill_gates_05.jpg

Bill, inchide telefonul, dă-te jos de pe birou, scoate-ţi basca, suflecă-ţi mânecile şi apucă-te şi tu de făcut ceva, că altfel n-o să ajungi nicaieri. Tu crezi că o să poţi sta vreodată pe picioarele tale, să duci o rată la casă, una la maşină şi să ai ce pune pe masă, dacă nu începi să faci ceva cu viaţa ta? Eşti un pierde-vară, Bill. Acum te-au arestat pentru viteză, data viitoare o să dai în cap cuiva pentru băutură. Te vor băga în cea mai adâncă groapă pe care o vor gasi şi vor arunca cheia.
Stop daydreaming about programming machines, get a lawn mower and a paper route, and start saving for college (from which you’ll probably dropout anyway), you punk.

Mă întreb daca mai păstrează căciula aia, mi se pare foarte tare.

Sursa: the very cool http://www.time.com/time/photoessays/

Reclame

2 Responses to “A promising young man”

 1. Radu Says:

  Caciula nu cred ca o mai are, in schimb a pastrat za Porsche.
  Era o snoava despre inceputurile Microsoft, cand aveau birourile pe undeva pe langa Albuquerque. Cica dupa ce isi terminau programul de lucru, care era pe sistemul munca 48 de ore si apoi somn de 24, Bill si Steve Ballmer ieseau la plimbare prin imprejurimi si la un moment dat au gasit un santier in „derulare”, dar cum era trecut miezul noptii nu era nici dracu pe acolo. Asa ca se pun baietii nostri si incep sa faca o cursa de excavatoare de mai mare dragul, pana lovesc za Porsche, la care Bill face o criza de isterie si isi ia jucariile si pleaca.
  Ca tot a venit vorba de Porsche, cand au plecat catre Seattle, spre noile birouri, unul dintre angajati mergea linistit in masina spre noua locatie. Ma rog, avea de traversat jumate din SUA, dar la un moment dat vede in oglinda retrovizoare un punct verde care crestea in dimensiuni incredibil de repede. Peste cateva secunde, Bill Gates III trecea pe langa el cu vreo 120 mile/ora, conducand lejer za Green Porsche.
  Not bad for the ultimate geek, huh?

 2. noexcuses Says:

  Not bad at all 😉
  Geeks rule! Geek power ! Geek’s not dead!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: