profunda superficialitate

noiembrie 19, 2007

Întrebare cât se poate de serioasă, chiar dacă este despre ţâţe.
Dacă moda ar fi ca femeile să poarte un sân acoperit şi un sân descoperit (ca în „A Song of Ice and Fire”), ar mai fi bărbaţii la fel de disperaţi să vadă ţâţa aia acoperită?

Râdeţi şi spuneţi-mi superficial, dar nu mă veţi atinge, pentru că mă refugiez în profunzimea şi seriozitatea problemei pe care am ridicat-o.

Pentru că, dincolo de ţâţe, este vorba despre atitudinea omului în faţa misterului, a interdicţiilor, despre capacitatea de extrapolare, despre fantezie, despre abstract şi concret, despre percepţie.

Cu alte cuvinte, în situaţia descrisă mai sus, cine câştigă? Capacitatea minţii de a crea singură imaginea sânului acoperit pornind de la imaginea celui descoperit, de a extrapola, de a identifica patternuri, şi de a elimina astfel misterul şi implicit tentaţia acestuia, sau dorinţa omului de a dezvălui ceea ce îi este ascuns, setea de concret, acel „vreau să îl pipăi şi să urlu, ESTE!”?

Aceasta este întrebarea.

Reclame

3 Responses to “profunda superficialitate”

 1. OnionSoup Says:

  da, dar avand in vedere ca in cele mai multe cazuri cei doi sani nu-s perfect egali/simetrici, pe care alegi sa il descoperi si pe care sa il acoperi? acum pe bune

 2. cristi Says:

  ai surprins perfect teoria „mor dupa ce nu pot sa vad” :)) Eu zic ca pe tata acoperita s-ar concentra energia si dorinta care se distribuiau inainte pe ambele tate 🙂

 3. Cecil Says:

  Asta imi aminteste de intrebarea pe care i-am pus-o tatalui meu in copilarie: „De ce nu umbla toti oamenii dezbracati?, iar raspunsul lui a fost: „Pentru ca ar deveni toti oamenii asexuati si nu s-ar mai perpetua specia umana”.

  Asa ca haideti sa umblam cu totii dezgoliti 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: