Cinema pus sa merg?

ianuarie 21, 2008

Devine tot mai greu sa vezi un film la cinematograf.

Mi se intampla si mie ca in timpul filmului sa am cate o remarca pe care sa n-o pot tine doar pentru mine, asa ca o impartasesc celui de alaturi. Face parte din farmecul mersului la cinematograf cu prietenii.
Dar nu mi se intampla niciodata sa simt nevoia de a repeta cu voce tare tot ceea ce se intampla pe ecran.
Exista insa oameni care simt foarte apasator aceasta nevoie, si pisa-te, ma scuzati, pe filmul la care ai nimerit in preajma lor.

„Au murit toti. Era pustiu orasul. Mergea singur cu masina prin oras. Ia uite, vana caprioare. Nu a reusit s-o impuste. Au scapat. A vazut o caprioara. Mama, un leu. Opa, mai multi lei. Direct de gat frate. Uda treptele cu benzina. Trage obloanele. Aa, isi aduce aminte acum. Sta in cada cu cainele. Ce zgomote se auzeau de afara. Se duce in laborator. Avea niste sobolani. Era intuneric aici. Aoleo, veneau astia”

Si tot asa, 100 minute.
Fara nici un fel de observatii inteligente sau amuzante, fara macar vreo tentativa de asa ceva. Doar repetarea lucrurilor pe care le vedeam cu totii. On and on.

De ce? Este o boala? Shutting the Fuck Up Incapacity Disorder?

Daca ai vedea un om care merge pe strada si vorbeste intr-una”A trecut o masina. Inca una. Alta, iarasi. S-au oprit la semafor. Trec doi oameni pe langa mine. Cobor treptele sa intru la metrou. Am intrat la metrou”, cat de sanatos la creieri ai crede ca este?

Nu din cale-afara, nu?

Reclame

12 Responses to “Cinema pus sa merg?”

 1. Kit Says:

  Poate era insotitorul unui orb? La limita: avea personalitate dubla si celalalt „eu” era orb? 🙂

 2. noexcuses Says:

  Din imensa mea dragoste de oameni nu am eliminat posibilitatea unor circumstante atenuante. Dar m-am uitat special la sfarsit. Gagica lui parea sa vada foarte bine. Ramane totusi varianta cu personalitatea dubla 🙂

 3. runbaby Says:

  ramane varianta cu prostie nemasurata, if I may. ii urasc pe toti incontinentii verbal presarati pe la filme si am un talent unic de a ma aseza mereu in preajma lor…

 4. alin farcas Says:

  stii care-i chestia? ca ala ar putea fi un geniu!!! din doua motive: tu-l crezi nebun – unu … si doi – nu-i intelegi glumele 🙂

 5. noexcuses Says:

  S-ar putea :-). Dar de ce nu se face o proiectie speciala pentru genii, unde sa vorbeasca toti, si la care biletul sa fie mult mai scump (sau mult mai ieftin, nu-mi dau inca seama)

 6. Raluca Says:

  :)) Hahahaha, geniale ultimele 2 paragrafe. Uite inca un comment pe blogul tau. Wow!

 7. alin farcas Says:

  pentru ca inca nu s-a inventat un proiector genial. e genial raspunsul, nu? 🙂

 8. Postelnica Says:

  asta pare mai rau decat bunica-mea care citeste subtitrarea cu voce tare… dar ea e femeie de la tara nu cred ca fost vreodata la cinema sa supere pe cineva 🙂 si oricum o vad o data pe an … Ai avut noroc ca individu’ n-a inceput sa spuna „asta-i Will Smith, ala care-a jucat in…” si sa-i insire filmografia :))

 9. noexcuses Says:

  Eventual cu titlul fiecarui episod din Printul din Bel Air 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: