Pe doua roti

martie 14, 2008

Tariceanu s-a saturat sa fie prizonier in ambuteiajele capitalei.
Sa repet, in caz ca nu ati inteles: Tariceanu, primul-ministru al Romaniei, s-a saturat sa fie prizonier in ambuteiajele capitalei.
Asa ca s-a urcat pe un scuter si a venit la munca. Nu m-ar mira sa fi livrat si vreo trei pizza pana a ajuns la guvern.
Ok, ok, partea cu „a venit la munca” poate fi putin exagerata. Probabil mai corect ar fi sa spunem ca s-a urcat pe scuter si a mers exact atat cat sa fie pozat de presa.

Pentru ca dupa cum bine stim, prim-ministrii sunt acele persoane originand de pe planeta Kripton, carora soarele galben al pamantului le da super-puteri. Printre acestea se numara puterea de a invoca o coloana oficiala, puterea de a elibera o artera principala, puterea de a subjuga un elicopter vointei tale, si, mai ales, puterea de a nu avea nici o jena sa-ti folosesti puterile.

Atunci cand un prim ministru se plange ca s-a saturat sa fie prins in ambuteiaje, nu putem decat sa-l suspectam putin de ipocrizie si misto la adresa noastra, prostii de rand.
Daca vrei sa dai un exemplu, da un exemplu real, un exemplu corect, un exemplu solid. Schimba tot parcul auto al guvernului cu scutere. Definitiv.
Daca nu faci asta, degeaba te-ai pozat intr-o dimineata pe scuter. Puteai la fel de bine sa te pozezi cu caprioara de fier din Herastrau pentru a trage un semnal de alarma asupra problemei braconajului

Reclame

5 Responses to “Pe doua roti”


 1. […] articolul Pe doua roti « NoExcuses. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, […]

 2. onionsoup Says:

  bai deci imi place foarte mult tot ce scrii.
  ca bine le mai zici.

 3. noexcuses Says:

  🙂 multumesc. glad to hear it

 4. gadjodillo Says:

  sau poate voia un concediu…
  sau poate voia sa mai faca un mic accident si apoi sa-si ia un bine-meritat concediu de odihna. ca ar fi cazul sa ne mai scuteasca o vreme…

 5. cadouri Says:

  E aberant cu un scuter nu demonstreaza nimic, mai bine si-ar vedea de treaba si ar conduce tara mai bine. Sunt atatea alte lucruri la care ar putea sa dea exemplu – cum ar fi sa renunte la cele 10 masini proprietate personala pe care le tine de fite.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: