Here is your fuckin’ delivery

mai 30, 2008

Firmele de curierat suck ass.
Vi s-a intamplat vreodata sa asteptati cumintei acasa masina de spalat sau canapeaua  si sa vi se spuna ca livrarea s-a incheiat in fata blocului si va priveste cum vi le duceti in apartament?
Sau sa va gasiti plicul ultrasecret cu pinul cardului intr-un morman de cataloage Metro imprastiate la intrarea in scara?

Sunt numai cateva dintre fantasticele servicii pe care firmele de curierat/livrari se zbat sa ni le ofere.

Am comandat pentru firma o masa de ping-pong. A costat vreo 12 milioane, din care transportul vreo 4 milioane. Masa are cam 80 de kg.

Ne suna doamna de la firma de curierat. Dialogul a fost in linii mari cam acesta :
-In douazeci de minute soseste masina. Puteti cobora sa luati coletul?
-Cum adica sa coboram sa-l luam? Transportul este platit pana la destinatie. Destinatia, asa cum rezulta si din actele pe care le aveti in fata, nu este str.Papiu Ilarian. Este str.Papiu Ilarian nr 17 et.1 ap.B. Asteptam coletul la usa.
-Da, dar soferul nu-l poate cara singur. Ne poate da in judecata daca-l punem sa care atat de mult.
-Si asta ne priveste pe noi pentru ca…….?!
-Atunci trebuie sa trimitem mai multi oameni.
-Bingo! Si de ce nu ati facut chestia asta din prima ?!

Nu au facut asta din prima pentru ca este mult mai usor sa incerci sa prostesti oamenii decat sa-ti faci treaba pana la capat. Este mai simplu sa platesti un singur sofer si sa speri ca spinarea rupta va fi suportata de client, care oricum nu are alta treaba asa ca ti-o va face bucuros pe a ta.

La ora asta inca nu am primit masa. Masina a venit pana in fata cladirii si a plecat, iar doamna de la telefon a tras concluzia ca am refuzat livrarea.
Fals. Ceea ce am refuzat de fapt a fost ne-livrarea.

Reclame

10 Responses to “Here is your fuckin’ delivery”

 1. ionut Says:

  Daca ai crezut ca un curier e un hamal , te-ai inselat, ti-a adus prostia aia pana unde a putut>Nu ai nici o vina tu , doar ca expeditorul a gresit .Trebuia sa foloseasca o firma de mutari nu una de curierat.

 2. stash Says:

  Era misto sa-ti lase coletul in strada si sa-ti falsifice semnatura cum ca l-ai primit. Atunci era balamuc!

 3. ionut Says:

  Nu mai confunda curieratul cu mutarile.Eu te invitam la sediu sa iti ridici singur coletul si iti faceam discount , sau … retur , refuza primirea.Ieftin si bun{pana la capat) in curierat, nu exista , tu ai platit 4 milioane pt transport direct expeditorului ca are contract cu firma respectiva de curierat-mutat , dar el a platit mai departe maxim 1 milion. Sa vina el sa te ajute !!! CURIER NEMULTUNIT DE CLIENTI

 4. noexcuses Says:

  In cazul asta nu trebuia sa te semnezi „Curier nemultumit de expeditorii care ne pacalesc la bani”? Doar ai recunoscut ca eu, ca client, nu am nici o vina.

  Iar firma de curierat nu trebuie cumva sa anunte de la inceput ca nu ti-l va aduce la usa, ci doar pana in strada? Poate ma organizam si eu altfel daca aveam aceasta informatie la dispozitie din start.

  Cat despre plicul cu codul pin de care vorbeam la inceput, cantareste cam 10 grame. Care este sarcina maxima pe care o poate duce un curier? 5 grame?
  Asadar permite-mi sa fiu in continuare un client nemultumit de firmele de curierat.

 5. nashu_mare Says:

  Firmele de curierat sunt platite in functie de greutatea coletului, asadar si prin urmare…

 6. ozzy Says:

  da? dar cum e sa comanzi ghiveta si sa ti-o lase soferu de la romstal in mijlocul bulevardului vacaresti, ca el nu poate sa urce cu caruciorul pe trotuar? ha?
  iar eu in calitate de dama, in aplauzele unor minoritari care munceau la linia de tramvai, mi-am carat ghiveta in scara blocului, ca nu puteam sa o duc sus…”ceeee? sa va astept eu cu masina asa, in strada, pana o duceti dv la patruuuu?….”
  de unde rezulta ca romstal suck ass. cred.


 7. pai… cei de la curierat au facut ping-pong cu noi pana sa primim masa. Sa multumim zeilor curieratului ca dupa o saptmana, zeci de telefoane date la trei firme (curierul, transportatorul si expeditorul) avem masa. Fisurata! 😛

 8. ionut Says:

  Client este si expeditorul dar si destinatarul.Personal ma lovesc de cel putin un caz de acest gen zilnic.Eu nu vand nici mese de ping-pong , nici „ghivete” , nici masini de spalat eu sunt curier. 90% dim munca o fac cu mare placere , 10% cu greata pt ca sunt obligat sa ii suport pe toti nemultumitii de serviciile noastre de mutari.Daca masa e fisurata trimite-o retur la expeditor.

 9. samsung u900 Says:

  N-a ajuns la voi deja folosita masa de ping pong? Poate ca acei curier au profitat si ei si au pus-o de un campionat. Cu atat mai mult daca zici ca mai e si fisurata! RETUR CLAR! Nici nu mai sta pe ganduri!

 10. ionut Says:

  Daca ai trimis-o retur sa ne spui si noua ce firma de „mutari” te-a servit.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: