Warp nine, Mr.Justice. Engage!

iunie 4, 2008

Potrivit Mediafax ,
„Comisia juridică a Senatului s-a reunit într-o şedinţă preliminară începerii demersului de elaborare a rapoartelor privind avizarea începerii urmăririi penale a senatorilor Paul Păcuraru şi Codruţ Şereş.”

I shit you not…
Vă rog să recitiţi fraza cu atenţie şi să punctăm împreună elementele care atesta viteza superluminică a procesului.  Este aşadar vorba despre o şedinţă preliminară, ce se desfaşoară înaintea începerii demersului de elaborare a rapoartelor privind avizarea începerii urmăririi penale a celor doi.

Adăugaţi la cele de mai sus şi faptul că materialul probator în cazul fostului ministru Codruţ Şereş cântăreşte în jur de o tonă şi vom avea o viziune asupra orizontului temporal de soluţionare a cazului.
Este vorba despre finele următoarei mari glaciaţiuni, când ADN-ul lui Codruţ Şereş (prelevat dintr-o falangă a degetului mijlociu descoperită într-un specimen de chihlimbar) va fi pus sub acuzare de către noii stăpânitori ai pământului, melcii băloşi, care se vor mişca mult mai repede decât sistemul nostru de astăzi.

Reclame

6 Responses to “Warp nine, Mr.Justice. Engage!”

 1. LArSON Says:

  Si asa se omoara copaci degeaba si se dau de ceasul mortii ca se face justitie in tara asta.

 2. dreamingjewel Says:

  Corect! Ai surprins exact atât viteza de lucru a parlamentarilor cât şi preliminariile procesului propriu zis. Sa mai zici ca preludiul conteaza intotdeauna! Uite un caz in care eu aş sări peste şi aş trece direct la regularea micuţului Schumacher (Şereş era Schumacher, nu?) de către DNA.
  Dar un lucru despre care chiar nu trebuie să îţi faci vreo grijă este dimensiunea materialului probator. Parlamentarii ştiu deja cum or să voteze, dinainte să citească dosarul, aşa că nu se vor mai deranja cu lecturarea acestuia.Ceea ce nu înseamnă că nu vor amâna cât mai mult momentul în care să-l arunce pe unul de-al lor în ghearele destul de tocite ale Justiţiei.O estimare realistă arată că Şereş va putea să îşi petreacă liniştit concediul sub umbrela imunităţii şi Păcuraru la fel, pentru că nicio decizie nu se va lua în Parlament până la vacanţa de vară. Aşa că, vorba lui larson, păcat de bieţii copaci!

 3. noexcuses Says:

  Un dosar de o tona este o binecuvantare atunci cand nu ai nici un interes sa duci cazul la bun sfarsit 🙂
  Deja domnul Chelaru, chestorul Senatului, a facut asta foarte clar:
  „Chelaru a afirmat că, în aceste condiţii, ar fi greu, din punct de vedere uman, parcurgerea acestui material în timp util”

  Oameni suntem.

 4. dreamingjewel Says:

  Dacă nu-l pot parcurge în timp util, atunci să-l lectureze în timp inutil! Cum ar fi timpul pentru care inutil sunt plătiţi pentru că ei de fapt chiulesc şi lasă cartela la coleg sau zilele de joi şi vineri în care inutil iau bani pentru activităţi în circumscripţie, fiindcă nu dau pe acolo.


 5. loooooooooooooooooooooooooooooooooooool

 6. manu Says:

  Genial!!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: