Dolarii, prejudiciul şi Bănicii

iulie 23, 2008

Nu sunt un fan al revistelor de scandal pentru simplul motiv că poţi găsi mai multă informaţie relevantă pe pereţii toaletelor publice. Nu m-a interesat niciodată ce fredonează Bahmuţeanu când găteşte ciulama sau unde şi-a petrecut concediul mega vedeta Gherghyn@.

Dar oricât de enervante ar fi aceste reviste, există ceva mai enervant: vedetele despre care aceste reviste scriu.

După cum probabil aţi aflat  (sau aţi dedus văzând cum Pamântul s-a oprit pe orbită), sânii Zânei Surprizelor au fost suprinşi şi expuşi în revista Can-Can.
Acum, devastata familie Bănică cere daune. 500 000 de euroi.

Vedetele româneşti sunt foarte grăbite să scoată din teacă „prejudiciul de imagine”. Problema este că majoritatea trăiesc într-o lume fantastică în care imaginea lor valorează câteva zeci de miliarde, cea mai mică atingere scăzându-i valoarea cu echivalentul unui apartament în Manhattan.

Am înţeles că brandul Zânei nu este acela de starletă, ci de femeie cu substanţă, creier, sensibilitate şi compasiune. După cum se poate vedea şi în poza de mai jos:

Aşadar, Doamna şi Domnule Bănică, sunteţi conştienţi că sânii dumneavoastră nu mai sunt de mult timp un mister (pentru cei câtuşi de puţin interesaţi)?
I-aţi expus deja cu acte în regulă. I-aţi dat la revistă. Pot să văd totul prin plasa aia. Nu este ca şi cum ar fi fost cel mai bine păstrat secret din istoria mamiferelor.

Nu ştiu după ce formulă calculaţi prejudiciul de imagine, dar sunt convins că undeva în ea s-a strecurat o eroare. Verificaţi dacă nu cumva aţi confundat un indice cu o ridicare la putere. Poate este vorba despre 500 de euro. Pe care trebuie să-i daţi, nu să-i primiţi.

Reclame

8 Responses to “Dolarii, prejudiciul şi Bănicii”

 1. dreamingjewel Says:

  Dar poate sânii nu mai sunt aceiaşi. Le-o fi făcut adaosuri. Sau poate că acum sânii arată atât de rău încât îi strică imaginea de divă sexy şi ăsta da, e un prejudiciu considerabil. Păi dacă arată ca orice gospodină lăsată, cum o să se mai ia ea în piept cu Mihaela Rădulescu?

 2. noexcuses Says:

  Păi am văzut că acum e trendy să scrii o carte dacă eşti divă. Să scrie şi ea o carte care să se vândă în mai multe exemplare decât opera Mihaelei Radulescu. Adică în cinci exemplare. Aşa ar putea-o umili.

  Nu-i mai stilat decât să se ia în piept ca toate golancele?

 3. Cristi C. Says:

  Ce-o fi batut-o junioru` ca i-au aparut surprizele la ziar 😛

 4. Raluca Says:

  Oare dacă Bănicul s-ar vedea şi el cu mameloanele expuse prin plasa unui maiou coca, într-un poise a la Hamangia, cât ar cere? oare copiii din Africa ce vor crede când o vor vedea Zână terfelită astfel în tabloide? Oare dacă era Zâna mai tare-n pept ca Răduleasca, mai lăsa ea buziţa-n jos de supărici la o asemenea oportunitate de a arăta lumii că e mai tare?
  ah, the torments of my wondering mind!

 5. noexcuses Says:

  Cred ca mameloanele Juniorului s-au vazut in filmul ala porno, Liceenii Rock’n’Roll. Sau erau ale Oanei Sarbu. Nu mai tin minte exact.

 6. Raluca Says:

  cred că au făcut fifti-fifti, să nu existe discuţii; poate de-aia a etalat şi Surprizica, ca să fie chit cu Surprizelul

 7. egheorghita Says:

  Sunteti siguri ca sunt sanii ei? Poate e un trucaj. Si chiar de ar fi asa, intrebarea este: poza e facuta inainte sau dupa ce a fatat?,sau inainte ori dupa implant?.

 8. Cristi C. Says:

  sigur e trucaj, alea sunt tzatzele Mihaelei Radulescu 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: