Mistreţul de secţie

mai 27, 2009

Am fost astăzi împreună cu un prieten la poliţie pentru caziere. Eu am rezolvat-o pe loc, fiind născut în Bucureşti, prietenul nu.
Se duce cu cererea la ghişeu şi i-o înmânează domnişoarei. În timp ce aceasta o înregistra, în ghişeu apare un personaj în cămaşă portocalie, tot numai stil şi masculinitate. Între cei doi are loc următorul dialog:

El: – Haide la o cafea
Ea: -Acum trebuie să termin cu domnul
El: – Lasă că domnul mai poate să aştepte

Cât de gros trebuie să fie şoriciul sub cămaşa portocalie pentru a te comporta în felul ăsta? Povestea se întâmpla în timpul orelor de program, toată operaţiunea necesita maxim 20 de secunde, dar mistreţul ţinea neapărat să ne f**ă nouă o oră pentru că el trebuia să bea o cafea. Şi o spunea fără nici o urmă de jenă, de faţă cu omul care aştepta la ghişeu (şi care, în paranteză fie spus, i-a plătit în calitate de contribuabil toate cămăşile şi cafelele pe care şi le-a cumpărat vreodată).

Spre lauda ei, domnişoara rezistă avansurilor şi termină de înregistrat cererea. Îi înmânează prietenului un bileţel pe care scria doar 12-14.30. El întreabă „Când să vin să-l ridic?”. La care mistreţul ofticat intervine: „VINERI  DE LA 12 LA 14:30 !!!”.  Şi spre mine, care stăteam alături cu cazierul în mână „DA, CE VREŢI?!!”

Dacă răspund „Să crăpi” sunt prea radical?

Reclame

2 Responses to “Mistreţul de secţie”

 1. Daniel ION Says:

  Astia nu sunt oameni.
  Pacat ca nu ati reactionat in nici un fel. Eu am inceput sa ii corectez politicos pe toti imbecilii astia. Fara sa ma enervez, fara sa parlamentez prea mult.

  Daca toti am proceda asa, s-ar gandi de 2 ori (s-au pt prima data) inainte sa mai fie taranoi si sa aiba senzatia ca sunt pe proprietatea lor.

  Nu ai ce sa faci, trebuie sa pierzi ceva timp cu o reactie macar.
  Stiti doar cum se dreseaza animalele!

 2. noexcuses Says:

  Reactia era deja pe buze, dar pentru ca domnisoara a refuzat sa plece la cafea si ne-a rezolvat, ne-am abtinut. Dar ai dreptate, genul asta de oameni trebuie loviti cu ziarul peste gura sau bagati cu nasul in stii-tu-ce de fiecare data cand o comit.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: