Fake Romania

mai 28, 2009

România ultimilor ani a devenit un loc foarte propice pentru industriile emergente. Printre aceste industrii se numără industria diplomelor false, industria carnetelor de conducere false şi alte industrii bazate pe cumpărarea unei hârtii care certifică galaxia de competenţe pe care le deţii.
Aceste industrii trebuiesc stimulate.

Industria diplomelor false.

Citeam acum ceva vreme că avem în desfăşurare o anchetă referitoare la eliberarea a 15000 de diplome false. La 3500 euro bucata, vine 52.5 milioane. De care s-a aflat. Poate sunt de zece ori mai multe.

Dacă mai luăm în calcul şi banii economisiţi prin neinstruirea respectivilor absolvenţi, plus banii cheltuiţi de aceştia în timpul pe care nu şi-l petrec la facultate, vedem că această industrie este cât se poate de benefică economiei. În plus ea produce tineri pregătiţi şi de nădejde.

Statul ar putea promova industria printr-o campanie susţinută de o grămadă de figuri publice care au atins culmile succesului fără să ştie cum se numeşte domeniul în care sunt experţi.
Sloganul campaniei ar putea fi „Banul nu ştie să citească”.

Iar dacă în curând vom avea poduri care se prăbuşesc sub greutatea unui Tico şi doctori care caută ficatul între plămâni, vom şti cui să mulţumim.

Industria carnetelor de conducere false.
Avem vreo 3500 de permise false în Argeş, deci să zicem că la nivel de ţară să tot fie de vreo 20 de ori mai mult, că n-or fi restul mai proşti. La 1000 euro bucata, 70 milioane. Nu-i rău deloc. În plus sprijinim industria service-urilor auto, industria asigurărilor  şi industria sănătăţii.

Campania de promovare ar putea să sune aşa:
Scârţâit de frâne. Zgomot de impact între două maşini.
„-Băi, tu ştii ce înseamnă roşu la semafor? Cine ţi-a dat carnetul?
-Băi, ai grijă cum vorbeşti, că eu am şi facultate”

Reclame

One Response to “Fake Romania”

  1. t.s. Says:

    unde e Industrie emergenta e loc pt Exploatarea muncitorilor, domnule. deci miscarea Sindicala trebuie sa fie Vigilenta. simt Monopoluri pe cale de a se consolida.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: