Castigatori, da’ multi

iunie 11, 2009

Avem o tara plina de castigatori. PSD a castigat, PD-L+EBA au castigat, Vadim+Becali au castigat. Noi am pierdut, dar asta conteaza mai putin, ca pe noi nu ne da nimeni la televizor.

Mi-a placut ultimul argument al Elenei Udrea in sprijinul afirmatiei ca PD-L a castigat alegerile: „Oamenii au înţeles foarte bine că Elena Băsescu este a PD-L-ului, numai că n-au ştiut că nu trebuie să voteze cu ambele, şi cu formaţiunea politică, şi cu persoana Elena Băsescu, candidata. Am impresia că în jur de 3,6% sunt buletine anulate din acest motiv

Asadar 3,6% din oamenii care si-au exercitat dreptul de vot au avut suficienta inteligenta incat sa inteleaga ca Elena Basescu nu este independenta, dar nu au avut suficienta inteligenta incat sa inteleaga un concept simplu ca „o singura stampila”.  Asta sustineti, doamna Udrea?

Daca este adevarat ca asa stau lucrurile, atunci aceasta este o lectie din care toate formatiunile politice ar avea de invatat, si democratia ar avea de castigat:
Asadar, dragi partide, la alegerile viitoare incercati sa gasiti oameni un pic mai inteligenti pe care sa-i obligati sa voteze pentru voi . Desigur, asta inseamna autocare mai bune, sume mai mari platite pentru un vot, ulei si faina mai de calitate, dar macar nu obtii atatea buletine anulate.  Investiti in excelenta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: