Campanie electorala

Octombrie 26, 2009

În sfîrşit, un prieten candidează la preşedinţie. Visul meu de a obţine contracte cu statul pare cu un pas mai aproape de realizare.  Din păcate însă, Remus Cernea este unul dintre ciudaţii ăia care nu merg cu tramvaiul fără bilet, iar dacă, împinşi de vreo calamitate,  o fac, se duc apoi să se predea autorităţilor.

Deci dacă aş îndrăzni să-i sugerez preşedintelui Cernea că, de exemplu, situl presidency.ro ar putea fi refăcut pentru numai 500 000 de euro (wink wink), risc să mă trezesc tăind panglica la prima închisoare a corupţilor din România.
Plus că, deşi nu este un tip ranchiunos, s-ar putea să-şi amintească despre episodul în care m-a auzit accidental prin telefon făcându-l „varză”. Nu era însă într-un context care să aibă vreo legătură cu capacităţile sale de a conduce ţara, ci cu cele două nopţi pe care nu le dormisem muncind la proiectele lui culturale multimedia.
Deci, ca să clarific, Remus este varză numai când mă ţine pe mine treaz noaptea, în rest este un tip competent, cu un discurs bun, iar fetele găsesc că are „păr frumos” (este însă prea gentleman să recurgă la acest argument în dezbateri, aşa cum aş face eu, bunăoară).
Also, he wrote this book.

Realist vorbind, este clar că şansele să devină preşedinte sunt egale cu şansele lui Liszt de a fi ales „Regele manelelor”. Adică în jur de 65%. Dar dacă reuşeşte măcar să apară pe radarul alegerilor, ca un punctuleţ clipitor acolo, tot este o victorie.

Votaţi Remus Cernea! Singurul vot mai bun decât un vot la mişto!

Reclame

2 Responses to “Campanie electorala”

  1. cristina Says:

    daaa, de acord cu tine!

  2. andressa Says:

    Chiar mă gândeam cu cine să votez. Mersi de sugestie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: